MERT CERT ISO 9001ISA CERT HACCP IFSDTD
Promo aktivnosti
Promo aktivnosti
Subota, 16. maj, 2015.
Kompanija DTD Ribarstvo na 82. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu
Svoj proizvodni asortiman kompanija DTD Ribarstvo, predstavila je tradicionalno i ove godine na 82. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu koji je trajao od 9. do 15. maja u Novom Sadu.
Ove godine kompanija je dobila velike zlatne medalje za tri vrste proizvoda: Natural hummus, hummus pikant i hummus šitake koji su posetioci DTD-ovog jezera imali priliku da probaju na štandu dok su se pecaroši i ljubitelji pecarskog štapa mogli okušati u sportskom pecanju.
Ponedeljak, 4. maj, 2015.
Kompanija DTD Ribarstvo na sajmu zapadne Srbije "SPREG" u Valjevu
Na sajmu privrede zapadne Srbije koji je ove godine održan od 1 do 3.aprila u Valjevu, kompanija DTD Ribarstvo predstavila je novitete iz asortiamana robne marke Ribella - hummus šitake, hummus pikant i hummus sa semenkama bundeve u novom pakovanju od 50 g. Posetioci su imali priliku i da degustiraju predstavljene ukuse hummusa.Sajam se organizuje 12 put po redu, a ove godine učestvovalo je više od 200 izlagača različitih programskih opredeljenja i organizacionih oblika iz više od 50 gradova Srbije, Bosne i Hercegovine.
Ponedeljak, 9. jun, 2014.
Kompanija DTD Ribartsvo na 57. Zmajevim dečijim igrama
“Gde su ljudi dobre ćudi pesma s¬'ori!” moto je ovogodišnjih 57.Zmajevih dečijih igara, na kojoj je kompanija DTD Ribarstvo tradicionalno učestvovala. Manifestacija je trajala od 4. do 8. juna u Novom Sadu, a deca su uživala u kreativnim radionicama “Riba i zdravlje” gde su naučila koliko je riba zdrava I koliko često treba da se konzumira. Neizostavana Ribellko kartolina upotpunila je uživanje razdraganih mališana.
Utorak, 27. maj, 2014.
DTD Ribarstvo na 81.Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
Kompanija DTD Ribarstvo svoj proizvodni asortiman predstavila je tradicionalno i ove godine na 81. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu koji je trajao od 20. do 26. maja u Novom Sadu. Ovom prilikom, posetioci su u prijatnom ambijentu DTD-ovog štanda imali priliku da probaju proizvode iz Ribellinog asortimana kao I paletu ukusa houmousav- kari, kim, urnebes, kukuruz, pikant, šitake i houmous sa semenkama bundeve, a zaljubljenici u prirodu I pecaroši okušali su se u sportskom pecanju.

Subota, 26. april, 2014.
Kompanija DTD Ribarstvo na sajmu privrede zapadne Srbije - SPREG
Kompanija DTD Ribarstvo učestvovala je na Sajmu privrede zapadne Srbije - „SPREG 2014.“ od 23 do 25. aprila u Valjevu. Posetioci su ovom prilikom mogli da degustiraju novi proizvod kompanije iz Ribella asortimana : Riblju paštetu od tune.
Sajam se organizuje 11 put po redu, a ove godine učestvovalo je više od 200 izlagača različitih programskih opredeljenja i organizacionih oblika iz više od 50 gradova Srbije, Bosne i Hercegovine.

Petak, 31. januar, 2014.
Poklon paketi nagrađenima
Dodelom paketa Ribella proizvoda potrošačima završena je nagradna igra kompanije DTD Ribarstvo. Nagrađeni su izvučeni iz Ribella kutije sa kuponima, a nagrade su preuzimali u ribarnicama u Novom Sadu i Beogradu. Nagradna igra, već tradicionalno bila je organizovana u 34 ribarnice kompanije DTD Ribarstvo širom Srbije. Čestitamo dobitnicima!
Ponedeljak, 18. novembar, 2013.
DTD Ribarstvo na sajmu hrane i pića „Premium Food Weekend“
Kompanija DTD Ribarstvo učestvovala je 16 i 17. novembra na sajmu hrane i pića „Premium Food Weekend“ u TC Stadionu Voždovac u Beogradu, a posetiocima smo ovom prilikom predstavili proizvode naše kompanije koji su na tržište plasirani pod robnom markom Ribella. Više hiljada ljubitelja hrane i pića koji su posetili sajam degustirali su riblje viršle i dimljeni program naše kompanije – šaran i tolstolobik i ocenili ih kao odličan proizvod koji će upotpuniti njihovu ishranu u posnim danima koji su pred nama.
Nedelja, 22. septembar, 2013.
Kompanija DTD Ribarstvo na 12.Međunarodnom poljoprivrednom sajmu „INTERAGRO 2013“
Kompanija DTD Ribarstvo učestvovala od 18 do 21. septembra na 12.Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Bijeljini „INTERAGRO 2013“. Ovom prilikom posetiocima u Bosni i Hercegovini predstavili smo proizvode robne marke Ribella, pod kojim su naši proizvodi plasirani na tržištu Srbije. Uskoro će biti ostvarena saradnja i sa Bosansko- hercegovačkim distributerima, tako da je samo pitanje dana kada će se naši proizvodi naći u rafovima prodavnica ovog podneblja.
Nedelja, 9. jun, 2013.
Kompanija DTD Ribarstvo veliki zmaj na 56. Zmajevim dečijim igrama
Kompanija DTD Ribarstvo učestvovala je na 56. Zmajevim dečijim igrama gde se predstavila deci kreativnim radionicama, maskotom i popularnom kartolinom.
Deca su uz psihologa naučila koliko je riba zdrava u kreativnoj radionici „Riba i zdravlje“ , a zadovoljstvo mališana upotpunila je maskota Ribella koja se sa njima slikala.
Kompaniji je uz slogan manifestacije „Pozdravi mi sve na ovom svetu“ uručena Gramata zahvalnosti za učestvovanje na ovom dečijem festivalu.

Petak, 24. maj, 2013.
Kompanija DTD Ribarstvo na 80.Međunarodnom poljoprivrednom sajmu
U prijatnom ambijentu DTD-ovog štanda na 80.Međunarodnom poljoprivrednom sajmu kompanija je široj javnosti predstavila paletu novih ukusa Houmousa - kari, kim, urnebes, kukuruz i houmous sa semenkama bundeve. Posetioci kao i novinari uživali su u lepoj atmosferi, a pecaroši su se okušali i u sportskom pecanju.
Sreda, 13. mart, 2013.
Promocija i degustacija Ribella proizvoda u hotelu „Novi Sad“
Za ljubitelje kvalitetnih jela od ribe kao i drugih proizvoda iz Ribella asortimana Kompanija DTD Ribarstvo organizovala je promociju i degustaciju u hotelu „Novi Sad “, 12.marta u Novom Sadu.
Ovom prilikom posetioci su imali priliku da probaju polugotova riblja jela, humus, kao i riblje paštete, viršle i kobasice. Kompanija je gostima predstavila i akciju – „Posni ručak za 6 osoba za 30 minuta“ koji će savremenim domaćicama, ali i poslovnim ženama omogućiti da za kratko vreme spreme kvalitetan obrok za svoju porodicu. Uz jelo se služilo i vino iz Mačkovog podruma, vinarije iz Iriga, koji su bili gosti na ovom ugodnom druženju.

Ponedeljak, 17. decembar, 2012.
Ribella nagradila potrošače
Ribella nagradna igra koju je organizovala kompanija DTD Ribarstvo završena je dodelom nagrada potrošačima čiji su kuponi izvučeni iz Ribella nagradne kutije. Zadovoljni kupci preuzeli su paketa proizvoda kompanije u ribarnicama u Novom Sadu i Beogradu. Po rečima dobitnika, iako ribu koriste tokom cele godine u ishrani, proizvodi su stigli u pravo vreme, jer je u toku Božićni post i predstojeća slava Sveti Nikola. Čestitamo dobitnicima!
Četvrtak, 22. novembar, 2012.
Promocija i degustacija Ribella proizvoda u hotelu "Prag"
Novitete na tržištu, riblje proizvode marke Ribella, kompanija DTD Ribarstvo predstavila je na promociji i degustaciji u Hotelu Prag, 22.novembra u Beogradu.
Ovom prilikom posetioci su imali priliku da probaju polugotova riblja jela, humus, kao i riblje paštete, viršle i kobasice. Uz jelo se služilo i vino iz Mačkovog podruma, vinarije iz Iriga.
Pozitivnu atmosferu i druženje uz riblja jela upotpunilo je i predavanje nutricioniste doktora Dušana Živića, koji je prisutne podsetio da ribu treba jesti minimum tri puta nedeljno i da je najvažnija briga o sopstvenom zdravlju što se postiže prvenstveno zdravom ishranom.
Ovom prilikom kompanija DTD Ribarstvo predstavila je i novi sajt www.ribella.rs.

Subota, 27. oktobar, 2012.
Ribelline posne sarme na "Kupusijadi" u Futogu
Kompanija DTD Ribarstvo učestvovala je na popularnoj manifestaciji „Kupusijadi“, koja je ove godine po trinaesti put organizovana u Futogu. Provereno kvalitetni proizvodi, brendiran štand ali i miris posne sarme od dimljenog šarana sa orasima i suvim šljivama za tren su privukli pažnju posetilaca.

Oni su na štandu kompanije degustirali Ribelline proizvode, riblje viršle i kobasice ali i novi proizvod - natural houmous, popularni namaz od leblebije, susamove paste, limunovog soka i belog luka koji su ljubazno nudile vesele i nasmejane promoterke. Gužva na štandu i zadovoljna lica posetilaca, slika su koja govori više od reči.
Ponedeljak, 15. oktobar, 2012.
Kreativna "Ribella" radionica
U okviru promo aktivnosti, kreativna radionica „Ribella“ održana je u nedelju, 14.oktobra u supermarketu Univerexport 021. Mališani su uz pomoć pedagoga Smiljane Lalić naučili koliko je riba važna karika u lancu zdrave ishrane, koje vrste riba postoje na našim prostorima, kao i koliko je značajno konzumirati proizvode od ribe da bi bili zdravi. Uz crtanje, edukaciju i dobru atmosferu deca su pravila ribe od papira tehnikom „origami“, a svaki mališan je za kraj dobio na poklon riblju paštetu od Tolstolobika i Šarana.Četvrtak, 1. decembar, 2011.
Promocija Ribella riblje paštete od tolstolobika
Promocija u Mercator -s - Hipermarket
DTD Ribarstvo je za svoje potrošače, ljubitelje ribe i proizvoda od ribe obradovalo novim Ribella proizvodima.
Na tržištu je početkom godine plasirana riblja pašteta od tolstolobika.

Kako bi svojim potrošačima dokazalo izuzetan kvalitet ovog proizvoda, koji ima više od 50% ribljeg mesa, DTD Ribarstvo je u decembru organizovalo degustacije paštete u svim većim veleprodajnim lancima širom Srbije.

Pogledajte gde nas možete posetiti i degustirati novu paštetu.
Datoteke za preuzimanje
Utorak, 7. jun, 2011.
DTD Ribarstvo Veliki zmaj na 54. Zmajevim dečjim igrama
DTD Ribarstvo je i ove godine bilo Veliki zmaj na 54. Zmajevim dečjim igrama. Zajedno sa decom uživalo je u čarolijama, Bolnici za medvediće, Karnevalu, Pod lipama, i druďžilo se sa umetnicima koji stvaraju za decu.

Vesela povorka dečjih kreacija i mašte i ove godine je u okviru KARNEVALA 54. Junskih programa zmajevih dečjih igara prodefilovala centrom Novog Sada gde su dečica bila obučena u majice DTD Ribarstva sa Ribella balonima u rukama.

Veliki broj mališana je posetio DTD Ribarstvo u Novom Sadu kada je ovaj grad bio mala dečja kulturna prestonica.

DTD Ribarstvu je i ove godine uručena Povelja za buđenje nove radoznalosti .


Sreda, 1. jun, 2011.
DTD Ribarstvo donator dana
na manifestaciji “Akvakultura i Ribarstvo”
Na Poljoprivrednom fakultetu, Univerziteta u Beogradu – Zemunu, održana je od 1 - 3. juna 2011. godine V međunarodna konferencija i sajam tehničkih i tehnoloških dostignuća „Akvakultura i ribarstvo“.

DTD Ribarstvo je bilo veliki donator prvog dana održavanja manifestacije i sponzor ručka koji je održan na Oglednom dobru Radmilovac. Svojim proizvodima iz dimljenog i smrznutog Ribella asortimana je oduševilo učesnike i zaintrigiralo njihove ukuse pripremljenom ribom.

Svojim učestvovanjem je DTD Ribarstvo doprinelo da se načini još jedan iskorak ka višem znanju, boljim tehnologijama, unapređenim poslovnim odnosima kao i više prijateljstva i saradnje.


Sreda, 6. april, 2011.
Degustacija dimljene ribe i ribljih pašteta
u hotelu “Prag” Beograd
DTD Ribarstvo, kao najveći proizvođač sveže slatkovodne i konfekcionirane ribe, je usmereno na dobijanje vrhunskog kvaliteta proizvoda, kroz uvođenje modernih metoda i tehnologija, kao i kroz kontrolu sirovina i finalnih proizvoda.

DTD je otišlo i korak dalje - svoje potrošače, ljubitelje ribe i proizvoda od ribe obradovalo je novim Ribella proizvodima.

Nedavno je na održanoj prezentaciji u Beogradu, prezentovalo nove proizvode - dimljenu ribu i riblje paštete.

Na degustaciji u beogradskom hotelu "Prag", gosti su se složili da su prezentovani proizvodi originalnog i izuzetnog ukusa.
Petak, 10. decembar, 2010.
Degustacija dimljene ribe u Bačkom Jarku
DTD Ribarstvo je za svoje poslovne partnere, kupce, dobavljače i saradnike, u decembru organizovalo degustaciju dimljene ribe u prostorijama Fabrike za preradu ribe u Bačkom Jarku.

Na degustaciji, kuvarica iz Fabrike za preradu ribe, je spremila izuzetne specijalitete od dimljene ribe, šarana, tolstolobika i skuše, kao i od ostalih proizvoda iz asortimana proizvoda.

Degustaciji su se odazvali svi saradnici iz Opštine Temerin i zaključili da su novi proizvodi iz dimljenog asortimana odličnog ukusa i kvaliteta.