Zapošljavanje

DTD Ribarstvo DOO Bački Jarak (www.dtdribarstvo.com) je vertikalno integrisano preduzeće koje se bavi poljoprivredom, proizvodnjom riblje hrane, uzgojem i preradom ribe i distribucijom. Bavimo se ratarstvom, ribarstvom, stočarstvom i voćarstvom na preko 5.000 ha u Vojvodini. U proizvodnom kompleksu u Bačkom Jarku nalaze se fabrika za proizvodnju riblje hrane, fabrika za preradu ribe i pogon za proizvodnju hummusa. Riblju hranu plasiramo na tržište pod robnom markom Riboks, a proizvode široke potrošnje pod robnom markom Ribella.

U svim oblastima kojima se bavimo uvodimo najsavremenije standarde kako bismo obezbedili vrhunski kvalitet i zdravstvenu ispravnost proizvoda. DTD Ribarstvo je dinamično i inovativno privredno društvo sa izuzetno stabilnim poslovanjem, koje poštuje svoje obaveze prema zaposlenima, poslovnim partnerima i državi. Naš kolektiv broji oko 350 zaposlenih.


Proces regrutacije i selekcije


U zavisnosti od pozicije, proces selekcije u našoj kompaniji najčešće obuhvata stručne testove i intervju sa ljudskim resursima i rukovodiocem sektora u kome se nalazi oglašena pozicija.

Nakon svakog kruga selekcije kandidatima dostavljamo povratnu informaciju o ishodu i daljim koracima. Optimalni rok za dostavljanje povratnih informacija je do 3 nedelje.

Iskustvo kandidata i povratne informacije su nam jako važne i ako ste imali priliku ranije da učestvujete u našim konkursima ovim putem Vas pozivamo da svoje sugestije za poboljšanje procesa selekcije i regrutacije dostavite na zaposljavanje@dtdribarstvo.com.


Šta nudimo našim zaposlenima


Zaposleni su važan resurs kompanije i u skladu sa time nudimo radno okruženje koje pruža mogućnost za lični razvoj i kontinuirano napredovanje.